CLASH ROYALE ali BRANITE TVRĐAVU

Datum objavljivanja: 11. Sij 2021.
Ovo je potpuno nova igra kao CLASH ROYALE ali u igri RUSH ROYALE morate da odbranite tvrdjavu od napada zlih minjona. Supercell nije napravio ovu igru medjutim ona jako podseca na CLASH ROYALE, cak se i slicno zove, RUSH ROYALE! Da li ce vam se ova igra dopasti? Pogledajte video, obranite kulu pa mi javite u komentarima!
📷 MOJE GOLE SLIKE➔ supremenexus
🎮 MOJ TROVO trovo.live/SupremeNexus
💎 SHOP za Srbiju supremenexus.com
💰 SHOP za ostale zemlje good.game/shop/supremenexus
💣 POSTANI PREMIUM - bit.ly/2LeWsrA
⛄️ TIK TOK www.tiktok.com/@supremenexus
📱 DISCORD ➔ discord.gg/SupremeNexus
🎮 TWITCH ➔ www.Twitch.tv/lukeoff
Vreme je za odbranu kule kao niko drugi! U Rush Roiale kule zamenjuju moćni ratnici i čarobnjaci!
Igre osnovne odbrane postale su ozbiljne ... ali ipak su jako zabavne! Vaši junaci su odbrana dvorca, poslednja i najbolja nada protiv navale neprijatelja. Gledajte ih kako kiše strelice i magične rakete u hrabroj borbi u odbrani horde!
To je jedinstvena kombinacija odbrane kupole i kolektivne igre karata! Baš kao što slučajni bacanja kockica odlučuju o sudbini borbenih vojski, ovde morate da zavisite od Ladi Luck da biste pobedili i prevagnuli! Okupite palubu moćnih heroja odbrane kula!
To je TD ... ali sa konkurentnim preokretom! Jurite protiv svojih najboljih prijatelja (ili najgorih neprijatelja) - pobede prvi koji završe odbranu zamka! Na neki način, to je PvP odbrana u stvarnom vremenu - ono što ima nekoliko TD igara!
Zaštitite svoje kraljevstvo! Sukobite se sa moćnim neprijateljima i zastrašujućim šefovima, oslobodite magiju i čelik na svoje neprijatelje u borbi!
Pametno koristite resurse za odbranu kupole - kao u dobrim osnovnim igrama odbrane, najpametniji general pobeđuje!
Prikupljajte, branite i dominirajte! Rush Roiale - Tover Defense je stigla!
CLASH ROYALE ali BRANITE TVRĐAVU

Komentari