DEMONTIRAO SAM BOMBU U POSLEDNJOJ SEKUNDI | Sumljivci SU IZASLI

Datum objavljivanja: 23. Tra 2021.
TAJNI KOD - SUPREMENEXUS | Napokon je stigla nova igra od kreatora ZOOBE! SUMLJIVCI! Ova igra je tek u fazi razvoja, nece sigurno izaci za sve u naredna dva tri meseca tako da sve sto vidite shvatite kao igru u razvoju. Ne sudite o igri pre no sto bude gotova, bice mnogo bolja kako vreme bude prolazilo! Igra izlazi u martu a ja imam svoj specijalni tajni kod!
📷 MOJE GOLE SLIKE➔ supremenexus
🎮 MOJ TROVO trovo.live/SupremeNexus
💎 SHOP za Srbiju supremenexus.com
💰 SHOP za ostale zemlje good.game/shop/supremenexus
💣 POSTANI PREMIUM - bit.ly/2LeWsrA
⛄️ TIK TOK www.tiktok.com/@supremenexus
📱 DISCORD ➔ discord.gg/SupremeNexus
🎮 TWITCH ➔ www.Twitch.tv/lukeoff
Pozvani ste da razrešite misteriju ubistva u vili!
Igrajte na mreži sa ostalih 9 stvarnih igrača dok pokušavate da rešite misteriozno ubistvo. Obavljajte istražne zadatke kako biste se približili pronalaženju identiteta ubica. Ali budite oprezni, ovo neće biti lak zadatak: ubice su među grupom i neće se zaustaviti ni pred čim da bi "ubile" istragu!
Između rundi, vi i drugi igrači ćete razgovarati o tome ko bi mogli biti ubice. Svi su osumnjičeni u ovoj društvenoj igri odbitka. Razgovarajte uživo sa drugim igračima koristeći integrisanu funkciju glasovnog ćaskanja. Gde je bilo telo? Gde su bili? Koje zadatke su obavljali? S kim su šetali? Ko se ponašao sumnjivo?
Nakon razgovora, igra će tražiti da glasate. Glasajte svojim crevima za izbacivanje osumnjičenog iz vile. Ali budite oprezni: ako sumnjate na još jednog nevinog gosta i izglasate ih iz vile, pomagaćete ubicama da pobede u igri!
Možete da odlučite da li ćete igrati igru sa najbližim prijateljima ili sa drugim igračima sličnog nivoa veštine, koji će vam igra odrediti.
Ova igra je u stalnom razvoju i očekuju vas nove mape, zadaci i funkcije. Osumnjičeni je igra za uživanje svih prijatelja i porodice!
DEMONTIRAO SAM BOMBU U POSLEDNJOJ SEKUNDI | Sumljivci SU IZASLI

Komentari