DVA MINUTA SAM OSTAO SAM I ODMAH JE NASTALO SRANJE | The Guise

Datum objavljivanja: 24. Lis 2020.
SKINITE IGRU OVDE bit.ly/340SVYm
💎 SHOP za Srbiju supremenexus.com
💰 SHOP za ostale zemlje good.game/shop/supremenexus
💣 POSTANI PREMIUM - bit.ly/2LeWsrA
⛄️ TIK TOK www.tiktok.com/@supremenexus
📷 INSTAGRAM ➔ supremenexus
📱 DISCORD ➔ discord.gg/SupremeNexus
🎮 TWITCH ➔ www.Twitch.tv/lukeoff
Igrate kao Ogden, siroče čija ga je znatiželja popravila. Pošto nije poslušao direktorku svog sirotišta i ušuljao se u zaključanu sobu, predao se iskušenju i isprobao ukletu masku koja ga je transformisala u čudovište. Moraćete da se naviknete na ovo novo telo, ovladate čudovišnim sposobnostima i potrudite se da ne izgubite poslednje ostatke svoje čovečnosti. Imate prednosti bestijalne okretnosti, čudovišne snage i neljudskih sposobnosti. Ali, pripazite - u ovom neprijateljskom svetu gotovo je sve spremno za vas.
Svet Gaze ispunjen je zastrašujućim lokacijama, uključujući sela koja umiru, mračne šume, lavirintne tamnice i smrtonosne doline roje se demonima. Pronađite tajne, skrivene prolaze i skrivene prostorije koje sadrže blago koje baca novo svetlo na Ogdenov svet.
Glavna igračka igra je vaša uporna monstruozna forma. Kao čovek mogao si da se boriš mačem ili bilo kojim drugim oružjem, ali sada imaš samo svoje novootkrivene divlje sposobnosti na koje se možeš osloniti.
Otključajte nove čudovišne sposobnosti pobeđujući šefove i upijajući njihove veštine. Svaki put kada pobedite običnog neprijatelja, sakupljate mu očne jabučice - lokalnu valutu koja se može potrošiti za nadogradnju vaših sposobnosti pomoću kolektora za oči.
Mračni svet The Guise-a možda je oštar i nepravedan, ali još uvek postoji nekoliko ljudi na koje možete računati - na primer, deca čije oči ostaju neokaljane, čija tama još uvek nije dodirnuta percepcijom sveta. Ili Sakupljač očiju, koji oštro oseća bol i očaj ovog dečaka zarobljenog u telu čudovišta.
DVA MINUTA SAM OSTAO SAM I ODMAH JE NASTALO SRANJE | The Guise

Komentari