POKUŠAJ NAJVEĆE GTA ONLINE PLJAČKE U ISTORIJI SA SUAREZOM *udavio se*

Datum objavljivanja: 12. Sij 2021.
Gta V pljacka sa @Suarez16 Cayo Perico | CEO GTA VICE CITY PRELAZAK OVDE hrdown.info/block/video/rJ-kipV4mbVtic0 U ovom videu prelazim CEO GTA VICE CITY POSLE 20 GODINA! Igrao sam svoj prvi GTA jos kao malo dete, sada posle 20 godina ponovo imam priliku da zaigram gta vice city koji je po meni najbolji GTA!
📷 MOJE GOLE SLIKE➔ supremenexus
🎮 MOJ TROVO trovo.live/SupremeNexus
💎 SHOP za Srbiju supremenexus.com
💰 SHOP za ostale zemlje good.game/shop/supremenexus
💣 POSTANI PREMIUM - bit.ly/2LeWsrA
⛄️ TIK TOK www.tiktok.com/@supremenexus
📱 DISCORD ➔ discord.gg/SupremeNexus
🎮 TWITCH ➔ www.Twitch.tv/lukeoff
Ovo je prva u nizu montaza prelaska GTA Vice CIty igre, cele strimove imate na kanalu, ovo je kratka smesna montazica da vas zabavi i zainteresuje da igrate gta vice city.
U svom prelasku igre koristim patch (Grand Theft Auto: Vice City - Definitive Edition) sa HD teksturama i grafikom, isti mozete skinuti ovde: steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=706270825
Imajte na umu da ce patch raditi samo na original verziju igre koja je kupljena preko steama.
Grand Theft Auto: Vice City (poznat još kao GTA Vice City i Vice City) je šesta igrica u Grand Theft Auto serijalu i druga u 3D Univerzumu. Dizajnirana od strane Rockstar North a objavio je Rockstar Games 27. oktobra 2002 godine za PlayStation 2 i vrlo brzo je postala najprodavanija igra godine. Nakon ovog uspeha GTA Vice City postaje dostupna i za PC i Xbox platformu. A u čast 10 godina od nastanka igre GTA Vice City izlazi mobilna verzija ove igre 6. decembra 2012 godine. Od aprila 2015 godine GTA Vice City je četvrta najprodavanija PlayStation 2 igra svih vremena.
Priča GTA Vice City vas postavlja u ulogu kriminalca i bivšeg zatvorenika Tomija Versetija (Tommy Vercetty), koji dolazi u grad Vice City da za Sonija Forelija (Soni Foreli) da obavlja poslove sa drogom, pod pokroviteljstvom advokata Kena Rozenberga (Ken Rosenberg). Prilikom susreta sa narko dilerima upadaju u zasedu i ne uspevaju da obave posao i tako ostaju bez para i droge. Tomi i Kent jedva izvlače živu glavu i beže iz zasede. Nakon toga Tomi obećava Soniju da će vratiti novac koji je izgubio i od tog trenutka kreće serija poslova i misija koje Tomi obavlja da bi zaradio što više novca.
Tokom svog prvog posla, Tomi upoznaje bivšeg pukovnika po imenu Huan Garsija Kortez (Juan Cortez), koji mu obećava da će pokušati da otkrije ko je odgovoran za zasedu u kome je izgubio pare i novac. U međuvremenu upoznaje i njegovu ćerku Mercedes koja kasnije postaje njegova devojka. Dok Tomi čeka rezultate od Korteza, kroz misije Tomi upoznaje dosta ključnih ličnosti iz grada kao što je britanski producent Kent Paul, preduzetnik nekretninama Ejveri Kerington (Avery Carrington) i lokalni kriminalac Lens Vens (Lance Vance).
🔴 GTA Vice City PRELAZAK SA HD TEKSTURAMA | Grand Theft Auto LIVE

Komentari