RAZGOVOR SA DJEVIMA | @Divolly & Markward

Datum objavljivanja: 26. Lis 2020.
💎 SHOP za Srbiju supremenexus.com
💰 SHOP za ostale zemlje good.game/shop/supremenexus
💣 POSTANI PREMIUM - bit.ly/2LeWsrA
⛄️ TIK TOK www.tiktok.com/@supremenexus
📷 INSTAGRAM ➔ supremenexus
📱 DISCORD ➔ discord.gg/SupremeNexus
🎮 TWITCH ➔ www.Twitch.tv/lukeoff
Desni Klik Intervju - gosti: Divolly & Markward
Dobrodosli u potpuno novu emisiju na SupremeNexus kanalu RAZGOVOR, u kojoj ugošćavamo ljude iz raznoraznih branši i zanimanja u cilju da publici približimo svakodnevni život i pojave i desavanja koja se zbivaju svuda oko nas. Kako je emisija Desni Klik ostala bez mesta za snimanje primorani smo na ovaj online format i emisiju RAZGOVOR dok negde u bližoj budućnosti ne stvorimo uslove za nastavak snimanja emisije DESNI KLIK.
Nova emisija zabavnog karaktera na mom kanalu u kojoj sa našim gostima pričamo o svim modernim temama i stvarima koje muče mlade. Sledeci gosti su nam @Divolly & Markward DJ dvojac iz Beograda koji svojom muzikom polako osvaja svet!
Vladimir Pavlović i Marko Živanović poznatiji pod pseudonimima Divolly & Markward su svetski poznati DJ/producenti. Javnosti su se prvi put predstavili 2015. godine kada su izbacili njihovu prvu pesmu pod nazivom Ye Mele. Nastupaju na muzičkim festivalima poput EXIT Festival (Novi Sad), ADE (Amsterdam Dance Event), Sea Dance, Ultra Europe i drugi. Što se tiče noćnih klubova, nastupaju po Srbiji, regionu i Evropi. Noćni klubovi u Beogradu gde nastupaju su: splav Lasta, klub Brankow, splav Money i mnogi drugi. Nastupali su sa najvećim zvezdama elektronske muzike, a oni su: David Guetta, Hardwell, Afrojack, Fedde Le Grand, Nicky Romero, DANNIC, Bob Sinclar, Third Party, W&W, Sunnery James & Ryan Marciano, Kryder, Tom Staar and more!
Najpopularniji singlovi su im: Say it right, Bamako, Roadrunner, Cafe i Ederlezi.
Uzivajte uz ovaj dj duo, Divolly & Markward i emisiju RAZGOVOR SA.
Ovaj intervju nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
Zapratite ih na:
divollyandmarkward
divollyandmarkward
open.spotify.com/artist/6CEFAXiSvUDVs26MPyic13
hrdown.info/least/cbF3H9eaQq9S5IJ1JmY4KA
Svrha ove emisije je iskljucivo zabava i za cilj nema nameru nikoga da vredja ili omalovažava. Ako se neko osetio uvredjeno ili potreseno povodom izvesnih stavova ili tvrdnji iznesenih u emisiji, bez nervoze, shvatite sve samo kao zabavu i promenite kanal.
Svi stavovi izneti u emisiji su iskljucivo misljenje i percepcija naših gostiju a nikako autora ili kreatora ove emisije. Sami gosti imaju pravo da misle i govore sta god zele, mi smo samo tu da postavimo pitanje. Takodje napominjemo da nije preporučljivo formirati misljenje o bilo čemu na osnovu youtube klipova, nego dugotrajnog i marljivog istrazivanja ili uz konsultaciju stručnjaka.
Uzivajte u programu i svako dobro.
RAZGOVOR SA DJEVIMA | Divolly & Markward

Komentari