ZOOBA JE DOBILA NOVI UPDATE PRED NAJVECI UPDATE IKADA

Datum objavljivanja: 2. Svi 2021.
NOVA ZOOBA ŽIVOTINJA JE SLON FRANK I JA GA KUPUJEM PRE SVIH DRUGIH NA BALKANU! OVO je nova ZOOBA zivotinja koja je upravo stigla u igru. Koliko je zapravo dobar i jak ovaj MISTERIOZNI SLON? Sve sve moze ova zivotinja da uradi u zoobi i koliko se isplati kupiti ovu novu zooba zivotinju odmah? Da li vam se dopada frank slon, nova zooba zivotinja?
IGRAJ ZOOBU BESPLATNO app.adjust.com/k42i3zf
📷 MOJE GOLE SLIKE➔ supremenexus
🎮 MOJ TROVO trovo.live/SupremeNexus
💎 SHOP za Srbiju supremenexus.com
💰 SHOP za ostale zemlje good.game/shop/supremenexus
💣 POSTANI PREMIUM - bit.ly/2LeWsrA
⛄️ TIK TOK www.tiktok.com/@supremenexus
📱 DISCORD ➔ discord.gg/SupremeNexus
🎮 TWITCH ➔ www.Twitch.tv/lukeoff
NOVI BRAWLERI SU BYRON I EDGAR!
Danas na tapetu je potpuno nova igra, Zooba koja preti da preotme titulu najpopularnije igre od brawl starsa koji je kidao zadnjih godinu dana! Upoznajte zooba battle royale ili ti zoo royale kako oni kazu! Danas sam igrao zoobu sa nixom otvarao malo kutije i dobio potpuno novu zivotinju ili ti heroja iz kutije kome se nisam nadao ni malo! Zooba je tu uzivajte!
U ovom ZOOBA videu otvaram ceo premium battle pass sa 40 besplatnih i 60 premium nagrada medju kojima su zooba skinovi, zooba emote za omiljenje zivotinje, kutije, gemovi novcici i ostalo. U ovom videu otvaramo battle pass nagrade i dobijamo legendarni zooba skin koji kosta boga oca, a nagrada je Dragon Donna skin koji je tek izasao. Sa ovim zooba skinom Donna krokodil bljuje vatru i pali i zari sve pred sobom. Ko bi od vas voleo da ima ovaj zooba skin?
ZOOBA JE DOBILA NOVI UPDATE PRED NAJVECI UPDATE IKADA

Komentari